NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

2 overwinningen in Herne

Met zen allen trokken we naar het tornooi van Herne. Althans zo leek het toch. Bijna 20 spelers van onze club schreven zich in voor dit leuke, gezellige tornooi. De meesten kozen ervoor om dubbel en gemengd te spelen op zaterdag. Enkele goede zielen waagden zich ook aan het enkelspel op zondag.

De eerste overwinning kwam op naam van Peter. Samen met Bert Melkebeke kon hij doorstoten tot de finale van het heren dubbel B2. Daarin keken ze geruime tijd tegen een achterstand aan maar uiteindelijk konden ze het tij toch keren. Ze pakten de winst in drie sets. 

In het heren dubbel B1 maakten Glenn en Gert hun status van 1e reekshoofd volledig waar. Hun poule wonnen ze eenvoudig en ook in de halve finale had de tegenstander niet veel in de pap te brokken. De finale tegen een duo van Everbergse verliep stroever maar er werd toch in twee sets gewonnen. Bijna waren de tegenstanders in die finale Michaël en Cedric, maar zij moesten in de halve finale het onderspit delven tegen hetzelfde duo. 

Geen overwinningen in het gemengd dubbel maar wel enkele degelijke prestaties. Zo bereikten Nele en Lens na 2 overwinningen de halve finale in het gemengd dubbel B1. Daarin speelden ze een goeie match tegen het eerste reekshoofd en de latere winnaars. In de C1 behaalden Matthias en Katrien een halve finale plaats. Deze verloren ze nipt in drie sets.

Zondag was het Mich-dag. Op zijn pad naar de finale van het heren enkel B1 versloeg hij drie spelers van BC Herne. Vooral zijn overwinning tegen Vincent Stradiot maakte indruk. In de finale tegen Dries Lauwers had Michaël jammer genoeg geen energie over om Dries het vuur aan de schenen te leggen. 

In het heren enkel C1 mistte Tom op een haar na de finale en misschien wel de overwinning. Hij verloor de halve finale met 22-20 in de derde set. Zijn tegenstander won daarna vrij eenvoudig de finale.

Ziezo, een pak mooie prestaties dus. Hopelijk kunnen we daar een vervolg aan breien op het tornooi van De Mintons.

0 reacties: