NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G met de billen bloot

Verslagjes schrijven na een verlieswedstrijd, het duurt altijd wat langer, het gaat moeilijker, het is minder leuk of er wordt zelfs geen geschreven. Afgelopen zondag ging Oudegem 1G met 2-6 de boot in tegen Gentse. Nochtans werd er op het veld van Gentse tegen dezelfde ploeg met 2-6 gewonnen. Maar afgelopen zondag was het gewoon slecht.

Het begon al slecht met de dubbels. Glenn en Gert speelden niet goed maar konden toch telkens nipt winnen. Maar het goede gevoel, dat lag thuis. Ook onze dames gingen de boot in. In twee sets zelfs deze keer. Aurelie haar enkelspel is dit seizoen een pak verbetert en dat liet ze opnieuw zien tegen Veronique. Ze won gemakkelijk. Nele heeft het wat moeilijker om haar beste niveau te vinden en tegen de sterke Sofie werd dat cash betaald. Bij onze heren was het huilen met de pet op. Gert aasde op een stunt maar klopt minstens 20 shuttles achteraan buiten. Zo wordt het moeilijk winnen tegen een oerdegelijke Steven Verbrugge. Bart vond tegen Jonathan echt zijn ritme niet. In een goed seizoen was dit duidelijk zijn slechtste match.

In de mixen hoopten we nog iets recht te zetten. Maar ook dat lukte niet. Bij Glenn en Natasja zag het er na winst in de eerste set nochtans goed uit. Maar de tegenstander knokte terug en won met 22-20 in de derde set. Bart liet in de mix met Nele het kopje hangen en zo werd de 2-6 een feit.

Ondanks dit verlies zijn we door het verlies van Mintons 2G definitief gered. Als we onze resterende twee wedstrijden winnen dan kunnen we zelfs nog 2e worden. Maar dan moet het niveau terug de hoogte in.

0 reacties: