NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G graait 2 punten mee uit Lokerse

Geen Bartjes op bezoek bij Lokerse. Zijn familie was voor één keer belangrijker. Ongerustheid in onze ogen toen we Joke D'hondt, sterkhouder van de 1e Lokerse mixploeg zagen opdagen. Zij kwam de sterkhouder van 2G, Caroline Coppieters vervangen. Gelukkig voor ons speelde ze maar 2 wedstrijden.

Onder impuls van Joke nam Lokerse snel een 3-0 voorsprong. Onze dames Aurelie en Natasja speelden wederom zeer degelijk maar kunnen het 'verlies in drie setten spook' voorlopig niet van zich afzetten. Bij de heren was er verrassend verlies voor Glenn en Gert tegen Kasteel en Buzze. Beiden speelden niet op tornooi niveau en dat is absoluut nodig om de ijzeren verdediging van het Lokerse duo te ontwrichten. Nele stond gelukkig tactisch op de eerste enkel en die zet bleek de juiste. Minder leuk voor Nele zelf die ondanks het sterke weerwerk toch op stevige verliescijfers werd getrakteerd door Joke.

En toen kwam de ommekeer. Gert won zijn enkel vlot tegen de onervaren en nieuwbakken B1, Gianni. Aurelie won zonder al te veel moeite van Isabelle. Glenn had enkele tactische richtlijnen nodig bij de eerste rustpauze tegen Buzze. Daarna was die laatste er aan voor de moeite. Glenn speelde een versnelling te hoog en Davy kon enkel toekijken.

En toen waren er opnieuw onze mixen. Glenn en Nele spelen ook geweldig goed samen en konden Kasteel en Kristel verslaan in twee sets. Gert en Natasja hadden het moeilijker tegen Isabelle en Gianni. Toch werd de eerste set na verlengingen gewonnen. In de tweede set was het wachten tot de motor van Natasja aansloeg om een kloofje te slaan. Met een 21-16 score was de 3-5 overwinning een feit.

Met een drie op vier in twee moeilijke uitmatchen missen we onze start dus niet. Volgende week nemen we het thuis op tegen Eikenlo. Een promovendus die door het aantrekken van enkele nieuwe spelers een zeer taaie klant kan worden.

0 reacties: