NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 6H strikes again

Maandagavond 8 oktober, Stijn aka The Captain en ikzelf (Mark) kwamen ruim op tijd toe aan de sporthal van Wetteren, zonder parking tot onze grote verbazing, maar niets was minder waar, we bleken gewoon een afslagje te vroeg genomen te hebben waardoor we beland waren aan de oude sporthal. Karel en Gorik (beiden woonachtig in 't Stad) vonden de parking van de nieuwe sporthal natuurlijk met sprekend gemak ;-)
En Yannick? Die bleek op basis van Stijn zijn sms vruchteloos op zoek naar zijn kompanen. (in kleedkamer 4 ipv 8). Enige omzwervingen later waren we allemaal paraat voor onze opdracht, nl. een volgende pandoering uitdelen aan onze tegenstander van vanavond de vierde herenploeg van Wetteren. Op papier een makkelijke opdracht, vier D's, maar achteraf bezien een waardige tegenstander.

De dubbels: HD1: een primeur, Yannick en ikzelf speelden voor de eerste keer samen tegen Kjell en John. Geen aarzelende start, maar meteen gaan met die banaan. We smashten dat het een  lieve deugd was en een overwinning in twee sets was dan ook ons deel: 10-21 en 14-21. HD2 dan: Karel en Gorik tegen Ruben en Mathieu. Hun slechtste dubbel tot nog toe naar eigen zeggen, maar toch winst in twee sets: 15-21 en 20-22. HD 3: Stijn en Gorik tegen Kjell en John: beetje aarzelende start in set 1: 20-22, maar op kruissnelheid in set 2: slechts 9 punten tegen. HD 4 was veruit de spannendste wedstrijd van de avond: Stijn en Yannick tegen Ruben en Matthieu. Set 1 ging met het nodige gekreun en gesteun van Stijn (last van zeemansbenen?) toch de goeie richting uit: 17-21. Set 2 sputterde de motor eventjes tegen: 21-19. Maar in set drie werd er weer orde op zaken gesteld: 14-21. Wederom 4-0 na de dubbels!  

De enkels dan: ikzelf speelde de eerste enkel tegen Kjell, een getalenteerde en zeer gemotiveerde jongeman die met plezier 2 punten wou rapen tegen die ouwe rot aan de overkant. Bijna was het hem ook gelukt: set 1 werd maar nipt binnengehaald met 22-24. In set twee bleek de veer toch te breken: 11-21, vlotte winst in set twee (oef). De tweede enkel van deze avond was voor Karel die het moest opnemen tegen John. Een wedstrijd waar ik kort over kan zijn, Karel won met sprekend gemak: 9-21 en 11-21. HE 3 dan: meer van datzelfde laken en broek: Gorik maakte korte metten met zijn tegenstander Ruben: 14-21 en 12-21. HE 4 was een dubbeltje op zijn kant, onze benjamin Yannick maakte er een thriller vanjewelste van: 19-21 in de eerste set, in de tweede set enkele setpunten kunnen afwenden, maar toch in stijl zijn derde punt van het seizoen gepakt: 24-26!! Het hoofd koel houden noemen ze dat: proficiat Yannick! Weer de volle pot binnengehaald.

In de prachtige cafetaria (die meer weg had van een loungebar) werd er nog rustig nagekaart over de wedstrijden en tot de conclusie gekomen dat de Mintons de te verslagen ploeg van het seizoen zal worden. Ondertussen sloeg de klok al ruim 12 uur en  keerden we met enkele pintjes achter de kiezen tevreden huiswaarts. 

0 reacties: