NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 6H herpakt zich

Vandaag hadden we afspraak in Sint Laureins om de terugwedstrijd tegen Sentse H2 te spelen. Het vroege aanvangsuur, 10 uur, zorgde er voor dat we voor één keer niet konden uitslapen op zondag. Iedereen was paraat en omdat er enkele vraagtekens waren over de conditionele beschikbaarheid van Mark en Karel had ik met Koen een backup voorzien. Na het verlies van vorige week tegen Mintons, was onze opdracht voor vandaag simpel en duidelijk : WINNEN

Mark en Yannick namen het in de eerste dubbel op tegen de broers Bart en Thomas. Als duo hadden onze jongens dit seizoen nog niet verloren en ook deze keer werd het winst met 16-21 en 10-21. In de 3de dubbel namen Gorik en mezelf het op tegen Vic en Gian en het ging vlotter dan vorige week en wonnen met 15-21 en 12-21. Koen en Karel vs. Gian en Thomas in de 2de dubbel en van de pijnlijke kniëen van Karel was niets te merken, winst met 10-21 en 16-21. Ikzelf en Koen sloten de dubbelpartijen af met winst in twee sets, 14-21 en 11-21, tegen Vic en Simon.

In de enkels mocht Mark zijn nieuwe racket testen tegen Gian en het blijkt een goeie te zijn, want winst met 6-21 en 12-21. Koen nam het op tegen Thomas die het begon te voelen dat uitgaan tot een kot in de nacht en dan om 10 uur 's ander daags geen winnende combinatie is, Koen zat wel nog fris en won met 8-21 en 6-21.Gorik nam het in de 3de enkel op tegen Bart en besloot er een lange wedstrijd van te maken om zichzelf zo wat meer badmintontraining te geven. Hij verloor de eerste set met 21-15, door een véél te korte opslag. In de 2de set had hij zijn opslag coördinaten bijgesteld en ook zijn aanvalsvolume had hij wat opgedreven, resultaat : 11-21 en 7-21 winst. Yannick Bo steeds op koers voor zijn C2 klassement (hoewel mss. nog eens navragen), nam de maat van Simon en win met 2 x 11-21.

We deden wat we moesten doen en nemen het in onze volgende wedstrijd op thuis tegen Wetteren. Merci nog aan Sent se voor de lekkere boterhammen en chocomousse. Ook de pintjes aan de zéér democratische prijs van 1€ smaakten verfrissend.
Stijn

0 reacties: