NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Karen pakt de dubbel op het tornooi van Herne

Wie de overwinningen van Karen dit jaar kan tellen is een half rekenwonder. Op het tornooi van Herne deed ze er verrassend maar waar nog 2 bij. Alweer was ze met Sylvie de sterkste in het dames dubbel C2 en met Stefan in het gemengd dubbel C2. De cijfers van de finales spreken boekdelen, Karen, maar ook Sylvie en Stefan zijn klaar voor een stap hogerop.

Het was een succesvolle dag daar in het Pajotteland. Cedric en Vincent wonnen het heren dubbel B2 naar een spannende finale die met 22-20 beslecht werd in de derde set. Voor Cedric had het zijnn 2e overwinning moeten zijn ware het niet dat hij en Natasja de finale van het gemengd dubbel door een scheidsrechterlijke dwaling verloren. Bij een 20-19 stand in de derde set werd een foute opslag binnen gegeven en de match was afgelopen. Een anti climax. Nu hadden Ce en Natasja de wedstrijd eigenlijk in 2 sets moeten afmaken, dus die hand mag ook een klein beetje in eigen boezem gestopt worden.

Den B2 in het dubbelspel, die is van ons. Althans tot de nieuwe klassementen in voege treden, dan wordt iedereen van de club B1. In het dames dubbel bewees Brenda De Wilde weer haar sterkte door de winst te pakken. In het beslissende duel in de finalepoule was ze met haar partner net iets te sterk voor Katrien en Natasja, die er ook een goed tornooi hadden opzitten.

In de B1 reeks leken Michiel en Michaƫl op weg naar winst, maar in de finale was de verdediging van hun tegenstanders net iets te sterk. In drie sets werd er verloren. BC Oudegem liet van zich horen, zowel op als naast het veld.