NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Wie maakt er kans op de titel?

Verschillende van onze teams maken nog kans op de titel in de lopende competitie. Hieronder vind je een korte prognose van de titelkansen.


Oudegem 1H – 33% - stand

Onze eerste herenploeg won zijn eerste drie wedstrijden. Op Gentse na verloren alle andere teams al tweemaal. De concurrentie lijkt elkaar uit te schakelen. Omdat we nog in het begin van het seizoen staan houden we het mogelijke winstpercentage op 33%. Wordt er op 1 maart gewonnen van Gentse dan stijgt dit percentage aanzienlijk. Ook op papier heeft Oudegem 1H de meest evenwichtige ploeg.


Oudegem 2H – 0% - stand

Geen titelambities voor Oudegem 2H. Die titel gaat zo goed als zeker naar Pluimplukkers 3H. Wel zijn er net als vorig jaar degradatiezorgen voor Oudegem 2H. Na 3 overwinningen in de laatste 4 ontmoetingen werd er echter voldoende vertrouwen getankt om het behoud te verzekeren. In een reeks waar veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn zal het spannend blijven tot de laatste speeldag.


Oudegem 3H – 70% - stand

Oudegem 3H walst als een pletwals door de competitie. Toch zijn er met Buggenhout en vooral Geraardsbergen nog 2 sterke concurrenten. Toch moet Oudegem 3H in staat zijn om de bonus die ze nu al hebben nog te behouden of te vergroten.


Oudegem 4H – 0% - stand

Voor Oudegem 4H is het nog wat zoeken in zijn eerste jaar. Mede door blessures werd er in de heenronde nooit op volle kracht gestreden. Met een volledige ploeg moet Oudegem 4H zeker nog enkele plaatsen kunnen stijgen.


Oudegem 1G – 60% - stand

In eerste provinciale gemengd woedt de titelstrijd het hevigst. Oudegem 1G staat op kop met enkele punten voorsprong op Drive. Wint echter Drive zijn resterende wedstrijden dan bedraagt het verschil slechts één puntje. Op de laatste speeldag strijden waarschijnlijk beide teams in een rechtstreeks duel om de titel. Omdat Oudegem 1G daar (zoals het er nu naar uitziet) genoeg heeft aan een gelijkspel, zijn hun titelkansen iets groter. Het wordt alleszins een duel op het scherpst van de snee tussen de ploeg met de beste heren (Oudegem) en de ploeg met de beste dames (Drive).


Oudegem 2G – 95% - stand

Er moeten al erge dingen gebeuren opdat Oudegem de titel in 2e provinciale zou mislopen. Na een misser op de eerste speeldag won Oudegem 2G al zijn wedstrijden. Gentse volgt nu al op 3 punten en het mag gezegd dat Oudegem 2G veruit het beste team is van zijn reeks. Sterke heren en sterke dames zijn het recept voor succes. Alleen aan die mixen moet nog gewerkt worden.


Oudegem 3G – 0% - stand

In deze reeks gaat het sterke team uit Aalst met de kampioensbeker lopen. Dat team is te sterk voor deze reeks. Mits een goede terugronde zit er nog een tweede plaats in. Al zal de afwezigheid van de langdurig geblesseerde Koen misschien nog punten kosten.


Oudegem 4G – 25% - stand

Onze vierde gemengde ploeg maakt nog een aanzienlijke kans op de titel. Momenteel deelt het de tweede plaats met Nilston. Buggenhout lijdt de dans met 1 puntje voorsprong. Al zou het team van de gemeente aan het bos geen kampioen willen spelen. Spanning troef dus. Buggenhout en Nilston moeten het ook nog tegen elkaar opnemen. Oudegem 4G heeft het al tweemaal opgenomen tegen beide tegenstanders en speelt enkel nog tegen, op papier, mindere tegenstanders.


Oudegem 5G – 0% - stand

Onze laatste gemengde ploeg zal zich moeten reppen om niet op de laatste plaats te eindigen.


Oudegem 1D – 0% - stand

Oudegem 1D verspeelde zijn laatste kans op de titel op het veld van Gentse waar het met 7-1 onderuit ging. Datzelfde Gentse lijkt nu af te stevenen op de titel. Met nog vier wedstrijden te spelen lijkt de vierpuntenkloof onoverbrugbaar.


Oudegem 2D – 95% - stand

Eén overwinning, tegen de voorlaatste in de stand, Wetteren, scheidt Oudegem 2D nog van de titel. Omdat we toch nog een beetje voorzichtig moeten zijn houden we het winspercentage op 95%. Maar sommigen zouden zeggen dat ze hun schoen zouden opeten mocht Oudegem 2D nog naast de titel grijpen. Bereid je maar voor op enkele wilde dames op onze kampioenenfuif.

0 reacties: