NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Nele redt de eer voor Oudegem 1G

Oudegem 1G was de eerste ploeg van onze club die in actie kwam en hier volgt meteen het eerste verslagje. De samenstelling van ons team werd ten opzichte van vorige seizoen licht gewijzigd. Nathalie en An komen vanaf dit jaar uit voor Oudegem 2G en onze ploeg werd versterkt met de 2 van onze 3 B1 dames, Nele en Aurlie.

Onze tegenstander van de eerste speeldag was Zwijndrecht 2G, de titelfavoriet. Met 2 A spelers en 4 sterke B1's kregen we een tegenstander voorgeschoteld om U tegen te zeggen. Uiteindelijk speelden we verschillende goeie matchen maar verloren we toch met 7-1.

In de dames dubbel maakten Natasja en Aurelie geen kans tegen Heide en Eva. Bart en Gert speelden goed tegen Davy en Tom maar er werden iets teveel foutjes gemaakt om aan te klampen.

In de enkelspelen lieten we ons van onze beste kant zien. Aurelie worstelt wat met haar vorm en kon het tij niet keren. Ze verloor van Katrien. Nele gaf wel het goeie voorbeeld en voorsloeg Eva in drie sets. Een mooie binnenkomer voor onze meest sportieve vrouw.

Onze heren Bart en Glenn stonden ondertussen het beste van zichzelf te geven in hun enkels. Glenn speelde een beresterke match tegen Tom en verloor tweemaal in verlengingen. Bart nam het op tegen 'coming man' Stijn en sleepte drie sets uit de brand. Met een beetje meer fysiek had Bart kunnen vechten voor de overwinning. Dat voorspelt veel goeds voor het overige van de competitie.

De gemengde wedstrijden waren ondertussen gedegradeerd tot vullers van statistieken. Glenn en Nele lieten dat niet aan hun hart komen en wonnen de eerste set tegen Davy en Katrien. In de tweede set kon een voorsprong jammer genoeg niet vastgehouden worden en uiteindelijk verloor ons duo nipt in drie sets. Gert en Natasja namen een vliegende start tegen Heidi en Stijn. Maar vanaf dan was de tegenstander gewoon een maatje te sterk.

Een droge 7-1 uitslag dus en het werd meteen duidelijk dat Zwijndrecht dit seizoen waarschijnlijk met het maximum van de punten zal eindigen. Wij zullen ons uiterste best doen om na hen beslag te leggen op de tweede plek.

0 reacties: