NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Tornooi Zwijndrecht: winst voor Nele en Lens

Een klein verslagje over het tornooi van zwijndrecht:

wegens het vrijgezellenweekend van Jurgen en Nathalie was er een magere Oudegemse delegatie op het tornooi van Zwijndrecht: Saskia, Veerle, Chris, Nele, Jan & Lens waren de dapperen die het probeerden.

Over de enkels zullen we maar gauw zwijgen: zowel Nele (had nog last van haar verkoudheid), Lens (had last van het vroege opstaan) en Jan (had overal last van) konden niet door de eerste ronde geraken. Volgende keer beter!

De dubbels dan maar. Jan & Lens geraakten vrij vlot naar de tweede ronde alwaar het eerste reekshoofd te wachten stond. Als enigste slaagden ze erin een set te ontnemen tegen dit sterke duo, maar het moet gezegd worden: er kon heel wat meer uit gehaald worden. Toch blijft er vooral een goed gevoel over deze dubbel. Nele speelde met Debbie Keyzer van 4Ghent en aangezien ze te weinig dames hadden in de C1, speelde ze mee in de B2. De eerste match was direct een vuurdoop, want 1 van hun tegenstanders was net B1 geworden. Maar ze begonnen de match bijzonder goed en wonnen de eerste set. De tweede en derde set bleven onze dames heel goed meespelen in het soms heel snelle spel, maar moesten ze de duimen leggen. Later bleken deze dames de DDB2 te winnen. Ook Saskia en Veerle verloren hun dubbel, maar ook zijn hielden er een goed gevoel aan over. En dat is toch het belangrijkste aan het begin van een seizoen, niet?

De zondag speelden Veerle & Chris en Nele & Lens beiden in de GDC1. Nele en Lens waren gebombardeerd tot eerste reekshoofd in poule A, Veerle & Chris waren in poule B geloot. In poule A kwamen Nele en Lens vooral sterke heren tegen met relatief zwakke dames zodat ze wel telkens moesten doorspelen, maar geen setverlies kenden: ze stoomden vrij snel door naar de finale. Veerle & Chris zagen dat ze nog wat training nodig hadden om mee te kunnen doen voor de podiumplaatsen: hoewel ze sommige momenten de pannen van het dak speelden kenden ook de matchen (te) veel dipjes, ze verloren ook alles in de poules.

de finale wonnen Lens & Nele in 3 sets: 21-13 13-21 en 21-, jawel, 13. Over een super start gesproken :-)

0 reacties: